Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Mucize Olsun dizisine bir şans daha mı verildi?

Bir Mucize Olsun dizisine bir şans daha mı verildi?

tarafından zk zk
FOX TV’nin yeni dizisi Bir Mucize Olsun, ilk iki bölümüyle çok düşük reyting alınca kanalın diziden vazgeçtiği ve 3. bölümü dahi yayınlamadan rafa kaldıracağı ile ilgili haberler gündeme gelmişti.

Ancak dizinin 3. bölüm tanıtımı yayınlandı ve yeni bölümün 20 Nisan Cuma akşamı ekrana geleceği öğrenildi.
Başrollerinde Furkan Palalı, Su Kutlu, Cihan Ünal ve Ahu Sungur’un oynadıkları diziye bir şans daha mı verildi henüz bilinmiyor ancak kanalın 3. bölüm reytinginden sonra karar vereceği anlaşılıyor. Bazı kaynaklar da Fox’un diziye final yaptırmak yerine yaz dönemine sarkıtacağı şeklinde yorumlar da yapmıştı.

İşte Bir Mucize Olsun’un 3. bölüm 2. tanıtımı ve yeni bölüm özet:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Damla, Maksude’nin Nazlı’ya yaptıklarından ötürü çok üzgündür ve elinden hiçbir şey gelmediği için daha da kahrolmaktadır. Bu arada Cezmi’nin ölüm haberi Çukurdere’ye ulaşır ve tüm mahalle derin bir yasa bürünür. Fırat, onlara çarpıp kaçan şoförü bulacağına dair yeminler etse de hiçbiri arabayı kullananın yüzünü tam olarak görmemiştir. Damla çareyi Yiğit’ten yardım istemekte bulur.

BİR MUCİZE OLSUN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Kazadan sonra büyük bir panik yaşayan Yağız, dayısı Ercüment’in yardımıyla olaydan sıyrılmanın telaşı içindedir. Birlikte kazanın üstünü örtecekler ve herkesten özellikle de babası Azim’den saklayacaklardır. Yiğit’in onu terk etmesini hazmedemeyen Azra ise ümidini tamamen kaybetmek üzeredir.

Bir Mucize Olsun dizisine bir şans daha mı verildi? 7

Nazlı’nın başına gelenlerden ötürü çılgına dönen Maksude, ona ne kadar kızmış olsa da bu meseleyi çözmeye ve yardım isteyebileceği tek kişiye gitmeye karar verir. Maksude amacına ulaşıp Nazlı’yı kurtarabilecek midir? Yiğit, Yağız ve Ercüment’in oyununu bozabilecek midir?