Ana sayfa Sosyal Medya Cansu Dere, Pınar Deniz, Demet Özdemir, Su Burcu Yazgı Coşkun ve diğerleri ödül için yarışıyor!

Cansu Dere, Pınar Deniz, Demet Özdemir, Su Burcu Yazgı Coşkun ve diğerleri ödül için yarışıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Bu yıl 48. kez düzenlenecek olan Altın Kelebek Ödülleri için heyecan yükseliyor! 4 Aralık tarihinde yapılacak törenler ödüller sahiplerini bulacak. Ön oylamalardan sonra finale kalan isimler için 2. tur oylamalar da başladı.

Pantene sponsorluğunda gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri’nde kadın oyuncular arasında genç isimler de var, daha deneyimli olanlar da… Özellikle son dönemde Atv’nin Kardeşlerim dizisinde Asiye karakterine hayat veren Su Burcu Yazgı Coşkun, sosyal medyada en çok öne çıkan isim oldu. Coşkun, her hafta düzenli olarak yapılan ölçümlemelerde, haftanın en çok konuşulan kadın oyuncusu seçiliyor.

Sosyal medya desteğini çok güçlü bir şekilde arkasına alan Su Burcu Yazgı Coşkun, bu yıl bu rüzgarla birlikte kendisinden çok daha deneyimli isimlerin karşısında Altın Kelebek ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünün de adayı!

Cansu Dere, Pınar Deniz, Demet Özdemir, Su Burcu Yazgı Coşkun ve diğerleri ödül için yarışıyor! 7

Aynı zamanda Duy Beni dizisi ile ön plana çıkan Rabia Soytürk de listede yer alan genç oyuncular içinde. Onları ise ekranların daha deneyimli isimleri Pınar Deniz, Demet Özdemir, Cansu Dere gibi isimler takip ediyor…

İlk oylamaların ardından 2. tur oylamalarda ismi geçenler şöyle;

1- Afra Saraçoğlu
2- Cansu Dere
3- Su Burcu Yazgı Coşkun
4- Ezgi Mola
5- Devrim Özkan
6- Rabia Soytürk
7- Deniz Baysal Yurtçu
8- Afra Saraçoğlu
9- Demet Özdemir
10- Burcu Biricik