Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in bayramlık pozları hayranlarını mest etti!..

Demet Özdemir’in bayramlık pozları hayranlarını mest etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Hem aşk hem de iş hayatında başarılı bir dönem geçiren Demet Özdemir bayram pozlarıyla hayranlarını mest etti.

Arkadaşının küçük çocuğu ve köpeğiyle birlikte evinin bahçesinde  poz veren Demet Özdemir hayranlarına, ‘İyi bayramlar’ diledi.

Sosyal medyada hatırı sayılır bir takipçi sayısı olan ünlü oyuncunun rol aldığı diziler dünyanın pek çok ülkesinde yayınlanıyor. Güzel oyuncunun yurt dışında da milyonlarca hayranı var.

Demet Özdemir’in instagram hesabında paylaştığı bayramlık pozları hayranları tarafından kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Demet Özdemir'in bayramlık pozları hayranlarını mest etti!.. 9

Geçtiğimiz Şubat ayında şarkıcı Oğuzhan Koç ile nişanlanan Demet Özdemir’e fotoğraflarda Koç da eşlik etti. İkilinin,  Gözde Yılmaz ve Onur Saylak çiftinin 2.5 yaşındaki minik oğulları Deniz Ali ile birlikte verdiği pozlar adeta hayranlarının içini ısıttı.

.Demet Özdemir'in bayramlık pozları hayranlarını mest etti!.. 10

Oğuzhan Koç ile olan ilişkisiyle de gündemden düşmeyen Demet Özdemir magazin basınının da en çok konuşulan isimlerinden birisi.

Haziran ayında Türkiye’de yayın hayatına başlamaya hazırlanan Disney Plus ile anlaşan oyuncu şu sıralar yeni projesi Dünyayla Benim Aramda’yla da adından sıkça söz ettiriyor. Demet Özdemir dizide başrolü Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan ile paylaşıyor.

Demet Özdemir'in bayramlık pozları hayranlarını mest etti!.. 11

Sosyal medyada sık sık setten karavan pozlarını da paylaşan oyuncu,  yeni dizi projesinin Türkiye ile birlikte pek çok ülkede aynı anda yayınlanacak olmasıyla beraber hayran sayısını önümüzdeki günlerde de bir hayli artıracak