Ana sayfa Dizi Haberleri Dünya İle Benim Aramda dizisi geliyor! Disney Plus için çekilecek dizinin başrolleri çok konuşulur!

Dünya İle Benim Aramda dizisi geliyor! Disney Plus için çekilecek dizinin başrolleri çok konuşulur!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye pazarına yeni giriş yapan dijital platform Disney Plus, bir süredir pek çok yerli oyuncu ile anlaşmalar yapmakta. Son dönemin çok konuşulan, her projeleriyle ses getiren, oyunculukları ve popülerlikleriyle gündemden düşmeyen isimleri, birer birer Disney Plus ile çalışmaya başlıyor!

Yaz aylarında Türkiye yayınına başlaması beklenilen Disney Plus için son derece iddialı isimlerle bir o kadar iddialı yapımların çekimleri başladı. Aralarında Hande Erçel, Halit Ergenç, Şahan Gökbakar, Pınar Deniz, Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu, Aras Bulut İynemli, Can Yaman, Demet Özdemir, Kerem Bürsin gibi pek çok ismin yer aldığı başarılı isimlerin dizileri yavaş yavaş ortaya çıkmakta.

Dünya İle Benim Aramda dizisi geliyor! Disney Plus için çekilecek dizinin başrolleri çok konuşulur! 7

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep’te İrem Helvacıoğlu ve Engin Akyürek’in oynadığı Kaçış dizisinin çekimleri başlamıştı. Ardından Aras Bulut İynemli’nin başrolünde oynayacağı ve Atatürk dizisi gündeme geldi. Dizinin bu yaz çekilmesinin planlandığı konuşuluyor.

Disney Plus’ın bir başka iddialı yapımıyla ilgili haberler de üç ünlü ismi buluşturan diziye dikkatleri çekti. Dünya İle Benim Aramda ismini taşıyan dizinin iki kadın ve bir erkek başrol oyuncusu ile ilgili son bilgiler hayranları için güzel bir sürpriz oldu!

Hazırlıkları çok önceden başlayan dizinin yakın zamanda çekimlerinin başlayacağı ifade ediliyor. Dünya İle Benim Aramda dizisinin Mart ayında başlayacak çekimleri sonrası üç ünlü oyuncunun ismi de belli oldu! Buna göre dizide Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy başrollerde yer alacaklar.