Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai’nin zayıf yönü Güvercin dizisiyle ortaya döküldü!

Hercai’nin zayıf yönü Güvercin dizisiyle ortaya döküldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Hercai dizisi atv ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. 2. sezonunda da başarılı performansını sürdüren dizide Ebru Şahin ve Akın Akınözü, müthiş bir uyum ve performans sergiliyor.

Ancak Hercai dizisinde karakterler arasındaki diyalogların zayıflığı da dikkat çekmekte… Bu durumu daha iyi anlamamızı sağlayan gelişme ise Güvercin dizisinin yayına başlaması oldu. Yine bir aşiret, töre hikayesi olan Güvercin, Gaziantep’te çekiliyor. Star TV ekranında yayınlanan dizide Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Nursel Köse, Menderes Samancılar, Eslem Akar, Genco Özak gibi başarılı isimler yer almakta.

Güvercin’in 2. bölümü yayınlandı.Karakterlerin yerlerine oturduğu ve aralarındaki diyalogların da çok güçlü olduğu hemen kendini belli ediyor.

Güvercin ile Hercai dizisini karşılaştırdığımızda ise Hercai’nin diyaloglar noktasında Güvercin’in gerisinde kaldığını ve zayıf yönünün de bu olduğu ortaya çıkıyor.

Peki Hercai’nin güçlü yönü ne? Tabii kide Miran ve Reyyan uyumu.. Bu iki karakterin aşkının da izleyicileri inandırması.

blank

İşte bu özellik de Güvercin dizisinde yok… Kenan ile Zülüf arasında aşk uyumu izleyicilere geçmedi…

Bir Reyyan ile Miran’ı yakalamalarının da pek mümkün olmadığı ilk 2 bölümde ortaya çıktı.

Yani Güvercin’in diyaloglardaki üstünlüğü başrol uyumunda yok…

Hercai’nin diyaloglardaki eksikliğine rağmen başrol uyumu diziyi kurtarıyor.