Ana sayfa Dizi Haberleri İçerde dizisinde kardeşi kardeşe kırdırdılar

İçerde dizisinde kardeşi kardeşe kırdırdılar

tarafından ker_def

icerde1 (2)

Celal ise intikam yeminini yerine getiriyordu. Füsun, Eylem ve Barış’ın saklandığı evde yangın çıkardı. Bu eve gönderilen Davut bir hamle ile Füsun anneyi kaçırdı. Evdeki diğer kişiler kendilerini dışarı zor atarken, evden dışarı çıkamayan Füsun annenin öldüğünü sandılar.

Celal Baba ise Yusuf komiser ile hesaplaşıyordu. Yusuf Komiser aslında uğraştığı kişi olan Sarp’ın o kadar basit biri olmadığını ve nasıl gözü kara biri olduğunu anlattı. Bu konuşmada Celal’e bir nevi göz dağı verdi.

Celal İntikama Doymuyor!
Mert yaralı halde Celal’in yanına gelmişti. Geldiğinde Sarp’ı elinden kaçırdığını söyledi. Celal Baba her ne kadar bu duruma çok sinirlense de ; annesini kaçırdığı Sarp’ı avucuna almanın yakın olduğunu biliyordu. Celal Baba daha sonra Sarp’ın hastanede yattığını öğrenince adamını onun üstüne saldı. Celal’in adamı Sarp’ı öldürmek için hastaneye giderken Sarp olacaklardan habersizdi. Ta ki adam nefretle lafla söyleyene kadar. Sarp onu öldürmeye gelen adamı son anda fark etti ve kendini savunmaya geçti. Adam ile dövüşen Sarp en sonunda elinden kurtuldu.