Ana sayfa Dizi Haberleri İçerde dizisinde kardeşi kardeşe kırdırdılar

İçerde dizisinde kardeşi kardeşe kırdırdılar

tarafından ker_def

icerde3

Füsun Annenin Cesareti
Davut kaçırdığı Füsun’u bir depoda bekletiyordu. Füsun anne büyük bir cesaret örneği gösteriyordu. Onlardan korkmadığını, oğlu bir polis olduğu için onu gelip kurtaracağını söylüyordu. Davut ise acımadan Sarp’ı bitirme planını anlattı. Celal’in planında Füsun anneyi yem olarak kullanarak Sarp’ı tuzağa çekeceklerdi.

Bu haberi Yusuf Komisere de verdiler. Yusuf Komiser hemen Füsun annenin kurtarılması için çalışmalar başlattı. Hem Sarp için hem de ailenin geri kalanları için koruma sayısını arttırdı. Buna rağmen en korktuğu şey Sarp’ın, annesinin peşine düşmesiydi. Keza öyle de oldu. Eylem’i arayan Sarp annesinin rehin olduğunu öğrenince çıldırdı.

Ardından önce Celal aradı Sarp’ı. Annesinin elinde olduğunu ve onunla teke tek buluşmayı istedi. Bu buluşmaya Yusuf Komiser onu tek göndermeyecekti. Buna göre bir plan yaptılar. Bu planda Mert dinlenecekti. Çünkü Sarp’ın telefonu ondaydı. Keza bu planla gerek kalmadan Mert onları aradı. Füsun teyzenin onun için çok önemli olduğunu ve Celal Babanın haberi olmadan onu kurtaracağına söz verdi. Eylem’in de bu durumdan haberi vardı. Bu yüzden Mert’i aradı ve eğer Füsun annenin kurtulmasına yardım ederse onunla tekrar bir araya gelebileceğini söyledi. Aslında bu bir yalandı. Eylem, Füsun annenin kurtarılması için Mert’e bu yalanı söylemek zorunda kaldı.