Ana sayfa Dizi Haberleri İyi Günde Kötü Günde finale gider! Zümrüdüanka ah çektiriyor!

İyi Günde Kötü Günde finale gider! Zümrüdüanka ah çektiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamı diziler arasındaki reyting yarışında önemli detaylar var… Geçen sezonun çok başarılı yapımlarından olan Kuzey Yıldızı, total grubunda izleyicilerini konsolide etmeyi başardı. Bu sayede de dizi yukarıda kalmaya devam ediyor. Ancak Show TV’nin dizisi için AB ve ABC1 grupların çoktan kaybedilmişe benziyor. Yani bu iki grupta büyük bir çıkış beklemek hata olur. Ancak total grubunda da reytingler yüksek seyreder ise dizi gücünü kaybetmez.

Cumartesi rekabetinde Fox TV’nin ilk sezonu büyük ilgi gören Zümrüdüanka dizisinin durumu da şaşırtıyor. Birçok izleyici ‘Ah’ çekiyor. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ı buluşturan yapıma Gökçe Eyüboğlu ve İsmail Hacıoğlu’nun katılması ve hikayenin de farklılaşması reytinglerde karşılığını bulmadı. Yine de total grubunda iyi durumda olan dizi, yükselebilecek bir ortama da sahip. AB ve ABC1 gruplarında ise izleyiciler o kadar da diziye sahip çıkacak gibi durmuyor.

Kalk Gidelim dizisi ise TRT1 ekranında yoluna devam ediyor. AB grubunda en başarılı dizi olarak öne çıkan Kalk Gidelim, ABC1 ve total gruplarında da en çok izlenen 3. dizi konumunda… TRT1’in reytingleri çok da öne çıkarmaması Kalk Gidelim’in en büyük avantajı konumunda.

İyi Günde Kötü Günde ve Çatı Katı Aşk dizilerinin durumu ise hiç de iyi değil… Her iki yapım da reyting fakiri konumunda.. Star TV’nin büyük beklentilerle yayına sürdüğü İyi Günde Kötü Günde, sadece ABC1 grubunda 8. sırada yer aldı. Total ve AB grubunda ilk 10’da bile değil. Reyting oranları da bir hayli düştü. Diziye yazık olduğunu söylemek yanlış olmayacak. Yakında final haberleri gelirse şaşırmamak lazım.

Çatı Katı Aşk dizisi de özet bölümleri ile ilk 10’da yer bulabildi. Yani dizinin yeni bölümü hiçbir kategoride ilk 10’a bile giremedi. Selin Şekerci’nin yapıma katılması neyi değiştirir göreceğiz. Ancak Kanal D’nin bir dizisi daha büyük sancılar yaşıyor.

İşte 3 Ekim Cumartesi günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

İŞTE TOTAL’DE İLK 10 PROGRAM