Ana sayfa Sosyal Medya Kamuran Akkor’un torunu olan Cengiz Orhonlu, müzik yeteneği ile şarkıcılığa göz kırpıyor!

Kamuran Akkor’un torunu olan Cengiz Orhonlu, müzik yeteneği ile şarkıcılığa göz kırpıyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan O Kız dizisinde başarılı performansı ile alkış alan isimlerden birisi de Cengiz Orhonlu. Ozan isimli karakteri canlandıran oyuncu, dizide Dilin Döğer ile partnerlik yapıyor. Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları gibi iki tecrübeli ismin yayında genç oyuncular; Cengiz Orhonlu ile Dilin Döğer’in de başrolün hakkını vermekte olduklarını söyleyebiliriz.

Cengiz Orhonlu, birçok kişi bilmeyebilir ama sanatçı Kamuran Akkor’un torunu… Dizinin son bölümünde şarkı söyleyerek de müzisyenlik konusunda yetenekleri olduğunu gösteren oyuncu, sosyal medyada izleyicilerin dikkatini çekti.

Oyunculuğun yanı sıra müzik çalışmaları da yapan Cengiz Orhonlu bu yeteneğini ailesinden alıyor. Ünlü ses sanatçısı Kamuran Akkor’un torunu olan isim, müzik yeteneği ile de ön plana çıkıyor.

Kamuran Akkor'un torunu olan Cengiz Orhonlu, müzik yeteneği ile şarkıcılığa göz kırpıyor! 7

Enerjisi ve tarzı ile de çok konuşulan Cengiz Orhonlu, sosyal medyada da oldukça beğeni alıyor. Sosyal medyada dikkat çeken ve izleyicileri sesiyle de büyüleyen oyuncu için O Kız dizisinin kariyerinde bir dönüm noktası olduğunu da artık söyleyebiliriz.

Cengiz Orhonlu hem oyunculuk yeteneği hem de müzik konusundaki çıkışıyla bu diziden en büyük faydayı sağlayan isimlerin başında geliyor.

O Kız, heyecan dolu yeni bölümleri ile her çarşamba akşamı Kanal D’de…