Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Aslı Pamuk’un Hayaller ve Hayatlar dizisinden sonra yeni projesindeki rolünü duyan şaşırıyor!

Melisa Aslı Pamuk’un Hayaller ve Hayatlar dizisinden sonra yeni projesindeki rolünü duyan şaşırıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların sevilen isimlerinden Melisa Aslı Pamuk, en son beIN CONNECT’te yayınlanan Hayaller ve Hayatlar dizisiyle ekrana geldi. 2. sezon için sete çıkmaya hazırlanan başarılı oyuncu, rol arkadaşlarıyla beraber son anda projenin ertelendiğini öğrenmişti.

Henüz “Hayaller ve Hayatlar” dizisinin 2. Sezonunun çekilip çekilmeyeceğiyle ilgili yapımcı tarafından net bir açıklama yok. Fakat daha önce NG Medya, dizinin yayın platformu beIN CONNECT sosyal medya hesaplarından dizinin final yaptığını duyurmuştu. Daha sonra ise platform yaptığı paylaşımları silmişti.

Melisa Aslı Pamuk, bir süredir kendi şampuan markasını piyasaya çıkarmak için çalışıyordu. Bu sırada başarılı oyuncu proje görüşmelerine ve senaryo okumalarına devam ediyordu. Güzel oyuncu Mustafa Uslu’nun yapımcılığını üstlendiği Neşet Ertaş filminde rol almak üzere el sıkıştı. Efsane sanatçı adına çekilecek filmde Melisa Aslı Pamuk, Neşet Ertaş’ın aşık olduğu kadına hayat verecek.

Melisa Aslı Pamuk’un Hayaller ve Hayatlar dizisinden sonra yeni projesindeki rolünü duyan şaşırıyor! 7

2012 yılında Yer Gök Aşk isimli projede Sevda karakteri ile yer alan Melisa Aslı Pamuk, o tarihten bu yana birbirinden önemli yapımlarda bulundu. Başarılı performansının yanı sıra güzelliği ile de geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu, üst üste yeni projelerde yer alarak tecrübelerini artırıyor.

Sektörde esas çıkışını ise Kara Sevda dizisinde canlandırdığı ‘Asu’ karakteriyle yapan Melisa Aslı Pamuk en son Çarpışma dizisinde ‘Cemre’ karakterini hayat verdi.