Ana sayfa Sosyal Medya Saçmalıklara zaman yok! Nesrin Cavadzade’den ilginç çıkış! Ebru Şahin salaş moda geçmiş!

Saçmalıklara zaman yok! Nesrin Cavadzade’den ilginç çıkış! Ebru Şahin salaş moda geçmiş!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sosyal medya paylaşımlarıyla ilgiyle takip edilen iki ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade ve Ebru Şahin’in son instagram paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Ebru Şahin var. Oyuncu, bir kaç hafta önce ekranlara veda eden Hercai dizisi ile kariyerinde ciddi bir sıçrayıp yaşamakta.

Ebru Şahin, Mardin’de çekilen atv’nin Hercai dizisinde 3 sezon Reyyan karakteriyle ekrana geldi. Daha önce başka dizilerde rol almasına karşılık, ilk başrolünde büyük bir sınav verdi genç oyuncu.

Akın Akınözü ile başrolünde oynadığı diziyle, büyük bir hayran kitlesi edindi. Mardin’deki çekimlerin bitmesinin ardından da İstanbul’a geldi.

Yeni sezonda bir başka yapımda rol alacak mı henüz bilinmiyor. Hayranları bu sorunun yanıtını heyecanla beklerken, aynı zamanda Ebru Şahin’in paylaşımlarını da merakla izliyorlar.

Oyuncu, yoğun geçen set ortamında sürekli saç, makyaj, kostüm hazırlıklarından sonra İstanbul’daki günlük hayatında son derece doğal pozlarıyla instagram’da yer alıyor.

İşte aşağıdaki pozu da onlardan birisi… Oyuncu, özensizce topladığı saçları, rahat hali, makyajsız yüzüyle vermiş pozunu…

Saçmalıklara zaman yok! Nesrin Cavadzade'den ilginç çıkış! Ebru Şahin salaş moda geçmiş! 8

Nesrin Cavadzade ise bir aracın içinden çektiği fotoğrafıyla instagram’da yer aldı. Oyuncu, Yasak Elma dizisinde Şahika karakterine hayat verirken, ani bir şekilde diziden çıkarılmıştı. Bu gidişin ardında, yönetmenle tartıştığı iddiaları yer almış ama Cavadzade bu konuda bir açıklama yapmamıştı.

Önündeki işlere baktığını ve her şeyin çok güzel olacağını, sürprizleri olduğunu hayranlarına sosyal medyadan duyurmakla yetinmişti.

Sonrasında yaşanan söylentiler, dedikodular üzerine mi bilinmez, oyuncunun yaptığı paylaşıma “Saçmalıklara zaman yok!” notunu düşmesi ise dikkat çekti…

Saçmalıklara zaman yok! Nesrin Cavadzade'den ilginç çıkış! Ebru Şahin salaş moda geçmiş! 9