Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Altuğ, göstere göstere böyle reklam yaptı!

Pınar Altuğ, göstere göstere böyle reklam yaptı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Çocuklar Duymasın dizisinin sona ermesiyle ekranlarda bir süredir yok.

Fox TV, iki yıl önce çekilen Ramazan Lezzetleri programını yeniden bu yıl Mayıs ayında Ramazanda ekrana getirmişti. Pek çok kişi yeni çekimler olduğunu düşündü ancak tekrar bölümleriydi.

Pınar Altuğ ise bu süreçte sosyal medya hesabından kızı Su ile birlikte mutfaklarında çektikleri yemek videolarını paylaştı. Kızıyla yemek tarifleri veren Altuğ, sosyal medyadan kendi programını da bu şekilde çekmiş oldu.

Sosyal medyayı hayli etkin kullanan Pınar Altuğ, 1,5 milyona ulaşan takipçileriyle etkileşiminde hız kesmiyor.

Şu sıralar eşi Yağmur Atacan ve kızı Su ile tekne tatilinde olan Oyuncu, sosyal medya hesabından bu kez bir markanın buharlı temizlik makinesinin reklamını yaptı.

Yağmur Atacan’ın arkada elinde makineyi tutarken göründüğü kareye Pınar Altuğ, şu satırları yazdı:

Biliyorsunuz biz yazlarimizi denizde geciriyoruz,bu sene pandemi yasayinca mümkün olduğunca kalabalıktan uzak durmaya calisiyoruz ve kendi imkanlarımızla yaşam alanlarımızı temizliyoruz. Daha önce sizlere Kärcher’in buharlı temizlik makinesinden bahsetmiştim, teknedeki favori ürünümüz ise Kärcher’in basınçlı yıkama makinesi!Basınçlı yıkama makineleri, herkesin bildiğinin aksine sadece araç temizliği için kullanılmıyor; uygulama alanı son derece zengin. Bisikletler, bahçe mobilyaları, evlerin dış cepheleri ve bahçe duvarları gibi aklınıza gelebilecek her türlü alanı basınçlı yıkama makineleriyle temizleyebilirsiniz.Bahçe hortumuna kıyasla %80 daha az su kullanıyor.

Biz temizleyeceğimiz alanın metrekaresini ve günlük kullanım süremizi göz önünde bulundurarak K4 Full Control modelini tercih ettik, ancak ürün gamı son derece geniş. Kullanım amacınıza göre farklı bir modeli tercih edebilirsiniz. www.karcher.com sayfasını ziyaret ederek ürünleri inceleyebilirsiniz #karcherturkiye @karcherturkiye

Pınar Altuğ, göstere göstere böyle reklam yaptı! 7