Ana sayfa Dizi Haberleri Poyraz Karayel dizisindeki karaktere Ayşen Gruda ‘şizofren’ demiş!

Poyraz Karayel dizisindeki karaktere Ayşen Gruda ‘şizofren’ demiş!

tarafından ker_def

Gülçin-Hatıhan-instagram

◊ “Poyraz Karayel”e izleyiciden ilgi büyük. Siz de kısa sürede dizide ön plana çıkan karakterlerden biri oldunuz. Alışabildiniz mi ilgiye, popülerliğe?
– Çok yabancısı olduğum bir duygu değil. 90’lı yıllarda Amerika’ya taşınmadan evvel gerek oynadığım diziler, gerek canlı yayın sunuculuğu ile ciddi bir popülerlik dönemi geçirmiştim zaten. Ama o dönem zaten çok az kanal, çok az iş vardı. Bir gecede ünlü olunan zamanlardı. Şu anda bana kıymetli gelen, bu kadar çok projenin arasından sıyrılıp seyirciye kendini fark ettirmek, sevdirebilmek… Beni en çok şaşırtan da yabancı izleyicilerin dikkati ve ilgisi. Sokakta benimle fotoğraf çektirmek isteyen Araplar oluyor bazen…

◊ Şöhretin rahatsız edici yanları neler?
– Ben o gemiye hiç binmedim. Bence rahatsız edici hiçbir tarafı yok. Tabii ki hâlâ halk otobüslerine, dolmuşlara, trenlere biniyorum. Tanıyanlarla selamlaşa sohbetleşe gidiyoruz. En fazla sevgilerini, sizi aileden gibi gördüklerini beyan ediyorlar. İnsan sevilmekten niye rahatsız olsun ki?

◊ 10 yıl sonrasının hayalini kurduğunuzda, kendinizi nerede görmek istiyorsunuz?
– Umarım 10 yıl sonra yönetmen/oyuncu olarak anılıyor olurum. Anlatmak istediğim hikayelerim, insanların hayatlarına çok minik de olsa dokunuşlar yapabilecek fikirlerim var. Umarım öyle bir şans yakalarım.

Gülçin Hatıhan: Ayşen Gruda bana şizofren dedi
Gülçin Hatıhan ile Cem Cücenoğlu, dizide karı-kocayı canlandırıyor.