Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinden ayrıldı, Kırmızı Kamyon dizisine geçti

Hercai dizisinden ayrıldı, Kırmızı Kamyon dizisine geçti

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Diziler arası oyuncu geçişleri sezon ortasında sürüyor. Bazı dizilerin final yapması ile birlikte oyuncular başka dizilerde ortaya çıkıyorlar. Kimi dizilerde ise hikaye gereği ayrılan isimler, kısa bir süre sonra bir başka dizinin kadrosuna katılıyor. Sirkülasyonun hızlı olduğu bir süreç yaşanmakta.

Mayıs-Haziran aylarında dizilerin sezon finalleri yapılacak ama yeni diziler de ekrana gelmeye hazırlanıyor. Bu diziler arasında uzun süredir hazırlıkları süren Kırmızı Kamyon dizisi de yer alıyor.

Türkiye’de ilk kez itfaiyecilerin hayatını anlatması açısından Kırmızı Kamyon dizisi bir ilk olacak. Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Uçhan Çakır gibi oyuncuların yer aldıkları dizinin kadrosuna bir küçük oyuncu daha katıldı.

Küçük yaşına karşın pek çok yapımda rol almış olan minik yıldız Ebrar Demirbilek, Hercai dizisinde Gül Şadoğlu karakterine hayat veriyordu. 8 yaşındaki Ebrar’ın Mardin’de çekilen Hercai nedeniyle eğitim hayatı aksıyordu. 50. bölümde diziden ayrılmıştı.

Hercai dizisinden ayrıldı, Kırmızı Kamyon dizisine geçti 8

Ebrar Demirbilek bu kez Kırmızı Kamyon dizisinde rol alacak. Gazeteci Birsen Altuntaş, minik oyuncunun dizinin kadrosuna katıldığı twitter’dan duyurdu.

Show TV’de ekranlara gelecek olan, yapımcılığını 10. Ev’in üstlendiği, kahraman itfaiyecilerin hayatını konu alarak Türkiye’de bir ilke imza atmaya hazırlanan dizi “Kırmızı Kamyon” seyirciyle buluşmak için gün sayıyor.

‘Kırmızı Kamyon’un zengin kadrosunda, Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Deniz Hamzaoğlu, Fatih Al, Aslı Orcan, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Sümeyye Aydoğan, Efekan Can, Toprak Sağlam, Süreyya Kilimci, Onur Yar, Tuğçe Karabayır ve Feriha Eyüboğlu gibi başarılı isimler bir araya geliyor.

Hercai dizisinden ayrıldı, Kırmızı Kamyon dizisine geçti 9

Yönetmenliğini Osman Kaya’nın yaptığı dizinin senaryosu Meriç Demiray ve Ezgi Özcan’ın imzasını taşıyor.Dizinin senaryo süpervizörlüğünü ise usta kalem Sema Ergenekon üstlenmekte.