Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü isimler, genç yaşında vefat eden arkadaşları Onur Bayraktar’ı ölüm yıl dönümünde unutmadılar!

Ünlü isimler, genç yaşında vefat eden arkadaşları Onur Bayraktar’ı ölüm yıl dönümünde unutmadılar!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Oyuncu Onur Bayraktar, henüz 31 yaşındayken 2010 yılının 26 Kasım günü, sahne aldığı Leyla’nın Evi isimli oyunun çıkışında Balat’taki evine giderken Üsküdar’da geçirdiği motosiklet kazasında  yaşamını yitirmişti.

Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan ve Kapalı Çarşı adlı dizide canlandırdığı ‘Timur’ karakteri ile tanınan Onur Bayraktar’ın vefatı sanatçı arkadaşlarını da derin üzüntüye boğmuştu.

Oyuncu arkadaşları, ölümünün üzerinden 11 yıl geçen Bayraktar’ı unutmadı. Doğa Rutkay, instagram hesabından Bayraktar’ın fotoğrafını paylaşarak yaptığı duygusal bir mesajla arkadaşını ölüm yıl dönümünde andı. Rutkay paylaşımına;  “Onur … Sensiz geçen çok çok yıl oldu.. Daha dün gibiydi. Gülümsemen yok oldu gitti. Seninle birlikte gülmeyi de kederlenmeyi de hala hatırlıyorum ama… Özlemle… Hasretle” yazdı.

Ünlü isimler, genç yaşında vefat eden arkadaşları Onur Bayraktar'ı ölüm yıl dönümünde unutmadılar! 9

Oyuncu Sarp Akkaya’da Bayraktar’ı ölüm yıl dönümünde, bir tiyatro oyunundan paylaştığı şu sözlerle andı; “Bana çok iyi bak. Gözlerimin içine bak. Farkında değil misin? Senin hikayeni anlatıyorum. Ya da sen benimkini yaşıyorsun. Öyle ya da böyle. Aynı şeyler oluyor. Hep böyle oldu. Olmayı da sürdürecek. O yüzden iyi  bak bana. Görmeye çalış. “Sonra” oyunundan. Hasretle”

Ünlü isimler, genç yaşında vefat eden arkadaşları Onur Bayraktar'ı ölüm yıl dönümünde unutmadılar! 10

Oyuncu arkadaşı Necati Kutlu ise Onur Bayraktar’ın ölüm yıl dönümünde duygusal bir yazı kaleme alarak instagram hesabından paylaştı. Necati Kutlu Onur Bayraktar’a şu sözlerle seslendi; “Salt yetenek diye bir şey yok. Doğru zamanda doğru insanlarla çalışmak şart. 2002 yazı 18 yaşındayım konservatuara hazırlanıyorum. Kader, bizi Onur’la tanıştırdı. Öyle güzel, öyle ince, kafamı aça aça kafama dank edene kadar öyle güzel  çalışırdık ki  benim çocukluğumdan beri hayal ettiğim okula girmeme sebep oldu ve bütün bunları yaparken defalarca teklif etmeme rağmen tek kuruş almadı.

Misyonerdi… Tiyatro adamıydı… Çok yaratıcı, çok akıllı ve çok yakışıklıydı. Ona hep hayrandım, hala çok hayranım… Seyirci ışıkları kapanıp sahneye adımımı atmadan hemen önce ondan hep yardım isterim,biliyorum o hep benimle. Bu akşam oyunum var, izlesen biraz kızar, biraz güler belki gurur duyardın. Bu akşamki bütün alkışlar senin için Onur #onurbayraktar”

Ünlü isimler, genç yaşında vefat eden arkadaşları Onur Bayraktar'ı ölüm yıl dönümünde unutmadılar! 11