Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Döngel’den sosyal medyayı sallayacak aşk itirafı geldi!

Melisa Döngel’den sosyal medyayı sallayacak aşk itirafı geldi!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Yaz dizisi olarak başlayan ve izleyenler tarafından beğenilince sezonda devam eden Aşk Mantık İntikam dizisinde yer alan Melisa Döngel, karakterinin hikayedeki rolü bitince diziden erken ayrılmıştı.

Son dönemin çok konuşulan genç oyuncularından olan Melisa Döngel, son olarak Disney Plus’ta yayınlanacak olan Dünyayla Benim Aramda isimli projenin ekibine dahil oldu. Başarılı oyuncunun kariyeri için de Disney Plus için çekilecek olan dizinin önemi büyük.

Daha 22 yaşında olan Melisa Döngel, bugüne kadar aşk yaşamından çok dahil olduğu Bizim Hikaye, Aşk Ağlatır, Sen Çal Kapımı, Aşk Mantık İntikam gibi dizilerde gösterdiği performansla öne çıkan genç bir isim oldu.

Melisa Döngel’den sosyal medyayı sallayacak aşk itirafı geldi! 1

Melisa Döngel, dün yaptığı paylaşımla sosyal medyayı şaşırttı. Saç stilisti Önder Tiryaki ile bir fotoğrafını paylaşan genç oyuncu, açıklamasına “@ondertiryaki yani aşk” notunu düşerken, paylaşımda kalp emojileri havada uçuştu. Melisa Döngel’in yeni imajı ve saç rengi de gözlerden kaçmadı.

Melisa Döngel’den sosyal medyayı sallayacak aşk itirafı geldi! 2

Melisa Döngel daha önce verdiği röportajda, “Aşk Mantık İntikam’da Çağla’nın aşkı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan tavrını pek de benimsemiyorum” demişti. Oyuncu, “Melisa olarak bana aşık olmayan bir adam için dizideki karakterim kadar ileriye asla gitmem.” diye konuşurken, kendi sevgi anlayışının çok başka olduğunu vurgulayarak sözlerine şöyle devam etmişti;

“Hayatımın hiçbir evresinde birinin hayatına bu kadar müdahale eden hareketler yapmam. Hele ki âşık olduğum, sevdiğimi söylediğim bir adamı sırf kendi mutluluğum için büyük bir mutsuzluğa sürüklemezdim. Benim sevgi anlayışımın dışında bir hareket.”

Ünlülerin freelance saç ve makyaj sanatçısı olarak tanınan Önder Tiryaki, en son 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreninde “Yıldızı Parlayanlar” kategorisinde ödül alan Melis Sezen, Cemre Baysel ve Ahsen Eroğlu’nu geceye hazırlamıştı.