Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinde olay çıktı! Proje iptal mi?

Babil dizisinde olay çıktı! Proje iptal mi?

tarafından ker_def

Babil dizisi yeni sezonun en çok merak edilen yapımlarından birisiydi. Başrollerde Halit Ergenç, Ozan Güven, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta,Aslı Enver ve Birce Akalay yer alacaktı. Dizi yeni sezonun en etkili yapımı olarak dikkat çekiyordu. Bein Connect platformu için de önemli bir adım olarak görülüyordu. Proje 13 bölüm olarak planlanmıştı.

Ancak bugün Bein grubu ve dizinin yapımcısı Ay Yapım’dan ortak bir açıklama yapıldı. Kurumlar arasında dizi ile ilgili anlaşmazlık yaşadığı da ortaya çıkmış oldu. Babil dizisi Bein Connect kanalında yayınlanmayacak. Ancak projenin geleceği ile ilgili açıklamada bir detay yok. Babil, iptal mi yoksa yoluna devam ediyor mu? İşte bu sorunun yanıtı için Ay Yapım’dan bilgi bekleniyor.

İşte o basın açıklaması:

beIN MEDIA GROUP ve Ay Yapım olarak aldığımız ortak kararla “Babil” dizisinin beINCONNECT Platformunda yayınlanmayacağını bildirmek isteriz. Her iki kuruluş açısından da yayın takvimiyle ilgili değişen zamanlamaların taraflara uymaması sebebiyle yapılan anlaşmayı maalesef karşılıklı olarak sona erdirmiş bulunmaktayız.

beIN MEDIA GROUP ve Ay Yapım farklı ve yeni projelerde iş birlikteliklerine devam edecektir.

Saygılarımızla;

beIN MEDIA GROUP & Ay Yapım