Ana sayfa Sosyal Medya Biz de bekliyoruz ama gelen giden yok! Özcan Deniz, Seni Çok Bekledim’i bekliyor sanki!

Biz de bekliyoruz ama gelen giden yok! Özcan Deniz, Seni Çok Bekledim’i bekliyor sanki!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – En son İstanbullu Gelin dizisinde rol alan Özcan Deniz, bu kez kurduğu DNZ Film ile Skala Yapım’ın ortak projesi olan Seni Çok Bekledim dizisiyle ekranlara gelecek. Oyuncu, yapım ortağı ve İrem Helvacıoğlu ile birlikte başrolünü paylaştığı dizi için uzun süredir çalışmalarını sürdürüyor. Hikaye Erzincan’da başlayıp, İstanbul’da sürmüştü. Çekimleri başlayan dizi için şimdi de Katar’a gidildiği öğrenildi.

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun hayranlarının merakla beklediği dizinin, Star TV’de yayınlanacağı biliniyor. Hatta Babil dizisinin final yapması ile Cuma akşamları ekrana geleceği tahmin ediliyordu. Ancak Star TV, Babil’in yerine Akrep dizisi Cuma gününe aldı.

Bu nedenle sabırla beklenen Seni Çok Bekledim dizisi için tahminler havada kalırken, hala ne bir tanıtım ne de bir haber gelmemesi, izleyenleri de meraklandırıyor. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu, zaman zaman yaptıkları paylaşımlarla heyecanı arttırmaya çalışsa da izleyici ne zaman başlayacağını sormakta.

Biz de bekliyoruz ama gelen giden yok! Özcan Deniz, Seni Çok Bekledim'i bekliyor sanki! 8

Bir süre önce Katar’ın Doha kentine giden ve çekimlere burada devam eden ekipten paylaşımlar yansıyor sosyal medyaya. Özcan Deniz’in güneş gözlüklü ve Katar’ın yüksek binalarını arkasına alarak verdiği pozuna gelen kimi yorumlar ise gülümsetti.

Deniz, adeta izleyici gibi bekleyişe geçmiş fotoğrafta! Sanki birini bekler gibi duran pozuyla da dizisinin ismine atıfta bulunuyor oyuncu!

Özcan Deniz’in bu paylaşımına takipçilerinin “Biz de çok bekledik, sabırsızlıkla bekliyorum, tamam ben de alırım bi ol çok bekledim, heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyoruz, bu dizi ne zaman başlayacak, biz de seni çok bekledik başlasın artık” yorumları yaptığı görülüyor.

İşte Özcan Deniz’in o pozu:

@senicokbekledimstartvresmi #dohaqatar #startvdizi @dnzfilm @skalayapim #seniçokbekledim

Biz de bekliyoruz ama gelen giden yok! Özcan Deniz, Seni Çok Bekledim'i bekliyor sanki! 9