Ana sayfa Sosyal Medya Halit Özgür Sarı nasıl keşfedildi? Onun hikayesinin bir büyük farkı var!

Halit Özgür Sarı nasıl keşfedildi? Onun hikayesinin bir büyük farkı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Halit Özgür Sarı, son 6 yıldır ortaya koyduğu projeler ile oyunculuk tecrübelerini artırdı ve milyonlarca da hayrana kavuştu. 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, üniversite yıllarında bu mesleği yapmayı istedi ve kararlılıkla da ilerliyor. Ekonomi eğitimini yarıda bırakarak, oyunculuğa adım atan Sarı, bu kararından da çok memnun.

2018 yılında Diriliş Ertuğrul dizisinde Süleyman karakteri ile oyunculuğa adım atan Halit Özgür Sarı, merdivenleri hızlı tırmanan bir isim oldu. Hakan Muhafız, Şampiyon, Kırmızı Oda, Kardeşlerim ve son olarak da Gizli Saklı dizileri oyuncunun kısa sürede popüler hale gelmesini sağladı.

Özellikle de Kardeşlerim dizisindeki Kadir karakteri unutulmazlar arasına katıldı. Peki Halit Özgür Sarı nasıl keşfedildi, oyunculuğa nasıl adım attı? Hürriyet yazarlarından Hakan Gence’nin youtube sohbet programına konuk olan oyuncu, bu konuyla ilgili şunları anlattı:

Halit Özgür Sarı nasıl keşfedildi? Onun hikayesinin bir büyük farkı var! 1

“Yine bir keşif ama benim kendi içimdeki ateşi keşfedişim o. Üniversitede ekonomi okuyorum. O zaman ailemle yaşıyorum. Evden çıkıyorum ama okula gitmiyorum, asla ilgimi çekmiyor. İçinde bulunduğum hayata kendimi ait hissetmiyorum. Akademik dünyaya bir aidiyetim yok. Sonra bıraktım ama ailemin 2 sene sonra haberi oldu. Sonra oyunculuk eğitimi almaya başladım. Benim beklediğim kadar ekstrem tepki vermediler.

Ben eğitim alıyordum, bundan da acayip keyif alıyordum. Kendime ona göre bir hayat kurdum, ona göre arkadaşlar edindim. O hayatı da sevdim. Tiyatroda bir sürü arkadaşım oldu. Ben çok entelektüel birisi değildim, onlarla zaman geçirerek kendimi oraya ait hissettim. Hiçbir seçmeye gitmedim. Kendi kaderime her zaman inandım.”

Gizli Saklı dizisiyle birlikte başrol oyuncusu olarak da sektörde daha ileri bir aşamaya geçen Halit Özgür Sarı, bundan korkmadığını ifade etti.