Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral’ın meraklı dostları, oğlu Ali’nin peşinden ayrılmıyor!

Hande Soral’ın meraklı dostları, oğlu Ali’nin peşinden ayrılmıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2017 yılında meslektaşı İsmail Demirci ile evlenen Hande Soral, 30 Mayıs akşamı oğulları Ali dünyaya geldi. Hamileliği boyunca instagram sayfasından kendisi gibi bebek bekleyen anneler için paylaşımlar yapıyordu Hande Soral. Hamileliği boyunca beslenmesine dikkat eden, aldığı tüyoları anne adaylarıyla paylaşan Soral’ın samimi paylaşımları büyük ilgi topladı.

9 ay boyunca sporu bırakmayan, oğlunu kucağına almadan önce iyi beslenmeye dikkat eden Hande Soral, sonunda oğulları Ali’yi sağlıkla kucağına aldı. 52 santimetre ve 3 kilo 705 gram olarak dünyaya gelen Ali’yi doğum yaptığı hastaneden alarak evlerine giden çift, şimdi anne baba olmanın keyfini sürüyor.

Hayranları oyuncu çiftin bebeklerini merakla beklerken Hande Soral, merakları dindirmek için hastaneden fotoğraflarını paylaşmıştı. Ayrıca oyuncu olan kardeşi Bensu Soral da Ali’nin dünyaya geldiği akşam onu ilk kucağına aldığı anları paylaştı.

Hande Soral'ın meraklı dostları, oğlu Ali'nin peşinden ayrılmıyor! 11

Şimdilerde oğlu Ali ile ilgilenen oyuncu, annesinden de büyük destek alıyor. Annesinin kendisini iyi beslediğini ve bu süreçte yakınlarından da yardım aldığını ve kendisi için yaprak sarması yaptıkları bir fotoğrafla anlattı oyuncu.

Hande Soral'ın meraklı dostları, oğlu Ali'nin peşinden ayrılmıyor! 12

Soral, aynı zamanda evlerinde hayvan dostlarıyla da oğulları Ali’nin tanışma sürecinde olduklarını anlatan bir paylaşım yaptı.

Ceku isimli bir köpekleri ve Kar isimli bir kedileri olan Demirci çiftinin yeni doğan bebekleri Ali ile birlikte aslında üç çocukları oldu. Oyuncu, sevimli kedilerinin Ali ile ilk tanışma anlarını da bir video ile yayınladı.

Hande Soral'ın meraklı dostları, oğlu Ali'nin peşinden ayrılmıyor! 13

“Herkes yavaş yavaş tanışıyor” notu ile Ali’nin yüzünü göstermeden video çeken oyuncu, yatağın yanında duran kedilerinin şaşkın bakışlarını da yayınladı.

Hande Soral'ın meraklı dostları, oğlu Ali'nin peşinden ayrılmıyor! 14

Hande Soral, oğlu Ali’nin yanı sıra sevimli dostlarını da ihmal etmiyor. Eve yeni gelen bebeğin şaşkınlığını ve alışma sürecini yaşayan kedisinin ilgi istediğini anlatan bir başka pozuyla da “Kar beni çağırıyor” notunu düştü oyuncu.

Bu arada Bensu Soral ise yeğeni Ali’nin dünyaya gelmesinin ardından bir kaç gün sonra tatile çıktı. Teyze Soral, şu sıralar tekne tatilinden pozları ile dikkatleri çekiyor…

Hande Soral'ın meraklı dostları, oğlu Ali'nin peşinden ayrılmıyor! 15