Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy dizisi 178. bölümünün detaylı analizini sunuyoruz

Adını Sen Koy dizisi 178. bölümünün detaylı analizini sunuyoruz

tarafından ker_def

adinisenkoy7

Ömer; yüzünde tatlı bir ifade ile ne yapıyorsun?

Zehra; temizlik dedi. ?

Zehra nerede görülmüş temizliğin öyle yapıldığı Allah aşkına söyler misin bana ?

Ömer de, temizlik yaptığına emin misin? Daha çok dağıtılmışa benziyor burası dedi. haklısın Zehra dağıttı paşam, senin ona aldığın yüzüğü bulmaya çalışıyor da, bulamıyor nede olsa yüzük sende.

Zehra, bu bahar temizliği, önce böyle çıkarıyorsun, dip köşe temizlemek için, bahar temizliği böyle oluyor.

Zehracım, su damlam, hani nerede kovada suyun? Elinde toz bezin? Temizlik için gerekli malzemelerin nerede kuzum senin? ? bahar temizliği böyle malzemesiz, susuz, bez olmadan mı oluyor? Şaşkın aşık Zehra.

Ömer, sen niye yapıyorsun ki? hediye abla yapar dediği an, Ömer’i göstermeden bak sesinde düzelmemiş daha dedi. bu söz sonradan eklenmiş gibi geldi bana bunu eklerken bir sahne çekseydiniz doğaçlama o an çok güzel olurdu.

Ömer hala bitki çayında, sen bu haldeyken senden çay istemek olmaz, Zehra da ne çayı dedi ve unuttuğu yapacağını söylediği melissa çayını hatırladı. tam yapmaya gidiyordu ki Ömer hayır diyerek durdurdu. Yemek saati yaklaştı yemekten sonra diyor.

Hazal’ın gerçek olan hastalığını güzel bir sahne ile Ömer’in eşine ilgisini gösterecek şekilde çekemediler. offf.

Asıl senin Zehra ya çay yapman lazım Ömer sesi kısık olan o sen değilsin.

Akşam Alev’i Hilmi’nin avukatı aradı, şuan gözaltında, sorgusundan sonra tutuklanırsa sizi de dışarda bırakmayacak bunu bilmenizi istedi dedi. kapattı. Alev de her şeyin sorumlusu onun oğlu ben suçsuzum ben bir şey yapmadım dedi.

Sonun geldi Alev.