Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy dizisi 178. bölümünün detaylı analizini sunuyoruz

Adını Sen Koy dizisi 178. bölümünün detaylı analizini sunuyoruz

tarafından ker_def

adinisenkoy

Asya durur mu, sen de dayımın sana aldığı yüzüğü tak dedi. hadi buyur Zehra hanım, çekmeceden kendi yüzüklerinden birini taktı, ikna olmadı Asya, Ömer geldi odaya hemen parmağındakini çekmeceye attı Zehra.

Asya dayısına, hani sen derken Zehra konuşmasına izin vermeden diğer kapıdan annesinin yanına götürdü. Ömer olanlardan bir şey anlamadı.

Ömer de Zehra’nın çekmecesinden yüzüğü aldı ve bu defa her şey çok güzel olacak, bu yüzüğü hak ettiğin gibi takacaksın deyip yüzüğü aldı cebine koyup odadan çıktı.

Her hakiki aşk hikayesi umulmadık dönüşümlere yol açar. Aşk bir milat demektir. Birini seviyorsan onun için yapabileceğin en anlamlı şey değişmektir. Aşk Ömer’i çok değiştirdi.

Oy benim prensesim, annesine, babaannesine, anneannesine, tek tek gösterdi dayısının ona aldığı yüzüğü.

Bir tek dayısına teşekkür ederken şöyle Asya ya sarılıp öperken göstermediler, o sahnede olsa çok güzel olurdu.

Dayıcım bana aldığın yüzük için teşekkür ederim deseydi Asya, Dayısı da kucağına alsa sıkıca büyük bir sevgi ile sarılıp, yanağına bir öpücük kondursaydı çok güzel olurdu. Ah hayaller ah.

Babaannesi, Asya’ya bunu dayın aldığı için mi takıyorsun yoksa beğendiğin için mi? diye sorunca, Asya; hem dayım aldığı için, hem de çok beğendiğim için takıyorum dedi. Öperim ben senin o tombiş yanaklarını.

Zehra ablama da aldı, o da çok güzel. Çocuktan al haberi ?