Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy dizisi 178. bölümünün detaylı analizini sunuyoruz

Adını Sen Koy dizisi 178. bölümünün detaylı analizini sunuyoruz

tarafından ker_def

adinisenkoy8

Zehra, herkese bitki çayı yapacaktım da sende ister misin?

Ömer, senin bir sakinleştirici çayın vardı melisa ondan yap derken Zehra Ömer’in oturduğu yerden arkasından geçti yere, etrafa baka baka ve Ömer’in dikkatinden kaçmadı bu ve bir çayda kendine yap dedi.

Zehra’nın tedirgin olduğunun ve sakinleşmeye ihtiyacı olduğunu fark etti de şu sesini fark edemedi Ömer. Zehra’nın arkasından o muzur gülüşü ile baktı Ömer.

Zehra da salona geçti, Cevriye hala görelim şu meşhur yüzüğü deyince. Zehra maalesef yüzük yok, parmağıma göre küçültülecekmiş.

Müzeyyen hanım da, ah işte erkekler, oğlumda olsa, hiçbir şey değişmiyor, sürpriz yapacaksın anlıyorum da, şu yüzüğün ölçüsünü almak bu kadar mı zor onu anlamıyorum dedi.

Siz Ömer’in o yüzük ölçüsünü alırken neler yaşadığını bilmiyorsunuz ki? hem Ömer ölçüyü tam aldı da parmağına takmayı Zehra kabul etmedi. Şimdi de yüzüğü takamıyor Zehra Ömer den çekindiği için. Hem de yüzük Ömer de.

Alev, Nihat dan Mert’in nesi olduğunu, bir sorun olup olmadığını sordu. Nihat da, babası gözaltına alınmış, ifadesini alacaklarmış, tutuklanacakmış mert emin deyince morali iyice bozuldu Alev’in ve odasına gitti.

Nihat da Ömer’i aradı, Alev buradaydı tam da dediğin gibi bu işleri kurcalamaya başlamış bile dedi.

Zehra odasında yüzük arıyor, daha doğrusu aramıyor, odayı talan ediyor yüzük bulacağım diye. Ömer geldi odaya ve odayı o halde görünce şaşırdı haliyle.