Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy dizisi 178. bölümünün detaylı analizini sunuyoruz

Adını Sen Koy dizisi 178. bölümünün detaylı analizini sunuyoruz

tarafından ker_def

adinisenkoycevriye

Cevriye halada Zehra ya dua etti. Bir ömür böyle, sağlıkla, huzurla, aşkla Ömercimle beraber, yaşlanın bu yüzüğü de bir ömür tak inşallah dedi.

Zehra da amin dedi.

Odaya geçeyim diyerek, Ömer’in çalışma odasına gitti, yüzüğü kutusuna koyarken Ömer girdi odaya ve Zehra yı yüzüğe bakarken gördü.

Al sana işaret Ömer.

Günaydın dedi gülümseyerek Ömer. Zehra açıklama yapmaya çalışınca, anlayışla karşılayıp onu, beklediği işareti aldığı için Zehra dan çok acıktığını, kahvaltı yapmak istediğini söyledi Ömer.

Zehra odadan çıkınca, böyle yakalanırsın işte diye gülüyor. Sende işaret, işaret diye çırpınıyordun, ne güzel sana işaretin alasını verdi Zehra daha ne istiyorsun. Hamle sırası sende hadi bakalım Ömer bey yap sürprizini de görelim.

Sonunda Hilmi Yılmaz hak ettiği yere girmiş hapiste, Alev bunu öğrendi. Ömer’e Nihat telefon açtı, Mert konuştu. Ömer de öğrendi. Senin tanıklığın olmasa olmazdı dedi.

Alev, Hilmi benim adımı vermeden ben buradan gitmeliyim. Her şey den vaz mı geçeceğim bana ait olan her şeyden diyor. Bir hayal dünyasında yaşıyordu şimdi uyanma vakti Alev için.