Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy dizisi 178. bölümünün detaylı analizini sunuyoruz

Adını Sen Koy dizisi 178. bölümünün detaylı analizini sunuyoruz

tarafından ker_def

adini-sen-koy-93--bolum-analizi-25-ocakta-neler-oldu-i23

Herkes merak etti görmek istedi amma velakin yüzük Zehra’nın parmağında yok, Ayşe bakmak isteyince göremedi elinde.

Kahveler geldi de biraz zaman kazandı Zehra.

Ömer çalışma odasında, Mert aradı, tamda yüzüğe bakıyordu Ömer. Mert, Hilmi Yılmaz’ın yakalandığını, sorguya alınacağını, gizli bir tanığın olduğunu, kurtulmasının nerdeyse imkansız olduğunu söyledi.

Ömer, gizli tanığı merak etti. Mert de benim dedi. Hilmi Yılmaz bu sonu hak etti derken Alev duydu kapıda bir süre Mert’i dinledi. Nihat da Alev’i gördü. Alev yakalandı. Ancak yine bir yalan uydurup kurtuldu cadı.

Ömer, Alevden şüphelendiği için Nihat’a dikkatli olmasını söylemiş sanırım. Çünkü; Nihat, Ömer haklı Alev bir işler çeviriyor dedi.

Alev de iş yerindeki odasında kendi kendine konuşuyor, ya tutuklandıysa? Ya benim adımı verdiyse? Nerden bulaştım bu adama? Hep o varoş gülü yüzünden hayatımı mahvetti diyerek masum Zehra yı suçladı her zaman ki gibi.

Alev, kendin ettin kendin buluyorsun. Hiç Zehra ya suç atma. Önce suçu kendinde ara. Unutma, kötülüğü önce sen ettin. Şimdi de kötü düşeceksin. Sen Ömer’e kuyu kazdın, kazdığın o kuyuya şimdi sen kendin düşeceksin.

Herkes yüzüğü görmek istediğini bir kere daha söyleyince, Zehra; yüzük biraz genişti o yüzden ama isterseniz yine de gösterebilirim dedi. tabi herkes görmek istedi. Ömer nasıl bir yüzük almış herkes merak ediyor. Ömer den hiç beklenilmedik bir davranış en nihayetinde.