Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy dizisi 178. bölümünün detaylı analizini sunuyoruz

Adını Sen Koy dizisi 178. bölümünün detaylı analizini sunuyoruz

tarafından ker_def

adinisenkoy

Evet, çok güzel, çok beğendim, dayın güzel yüzük almayı biliyor dedi. bu sözler Ömer’in Zehra için aldığı yüzük için söylediği sözlerdi. Asya da nereye bakıyorsun öyle diyerek Zehra yı daldığı derin sevda denizinden çıkardı.

Ömer de çalışma odasın da kıvranıp duruyor, Zehra ya yüzüğü nasıl vereceğini düşünüyor. Ömercim bir dur sakin ol, aşk nasıl bir şeymiş böyle, her ikinizi bambaşka hallere soktu. Sanki doğuma girmiş eşini bekleyen eş gibi, bir oraya bir buraya volta atıp duruyorsun. Zehra bebek dünyaya getirmek için doğuma girse, sen ne hale gelirsin Allah bilir? Şimdi böylesin, o zamanı düşünemiyorum bile ?

O yüzüğü bu defa doğru bir şekilde vereceğim. Olması gerektiği gibi dedi ve odasına çıktı Ömer.

Asya’nın da dikkatini çekti neden sürekli dolanıp duruyorsun? diye soruyor. Hadi ver cevabı Zehra. Çok oturdum biraz da dolaşayım diyor. Hadi canım sende, Ömer’in aşkından içim kıpır kıpır enerji doluyum yerime sığamıyorum desene Zehra.

Küle döndüysen eğer, yeniden Gül’e dönmeyi bekle Zehra. Ve Geçmişte kaç kere Küle dönüştüğünü değil. Kaç kere küllerin arasından doğrulup yeni bir Gül olduğunu hatırla Zehra.

Asya parmağındaki yüzüğü çıkarıp, Zehra ablasının takmasını istedi. Canım benim Zehra ablasını nede çok severmiş içine de sinmezmiş onunda takmasını istermiş. Ama o yüzük çok küçük Zehra ablanın parmağına olmaz ki prenses.

Zehra da aynı benim gibi söyledi ve ekledi bu yüzüğü dayın sana almış diyerek Asya’nın parmağına taktı.