Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy dizisi 178. bölümünün detaylı analizini sunuyoruz

Adını Sen Koy dizisi 178. bölümünün detaylı analizini sunuyoruz

tarafından ker_def

adinisenkoy

Alev başına gelecekleri bildiği için teyzesi ile konuşmak ondan yardım almak istedi. Birileri beni bazı şeyler için suçlayacak, benim hiç kötü bir niyetim yoktu, ben sadece Ömer’i korumaya çalıştım.

Teyzesi de; kimden koruyorsun deyince, Alev; o sinsi varoş gülünden dedi. ve teyzesi isyan etti.

Yeter Alev, bundan sonra söylediğin hiçbir söze inanmıyorum derken Cevriye hala geldi köşeden konuşmaları duydu.

Seni defalarca uyardım, artık her ne yaptıysan artık ben yanında yokum dedi. ne yaptıysan git biran önce düzelt, aksi takdirde bu evde yaşayamazsın, Ömer buna izin vermez dedi.

Teyzesi bile artık Alev’i yalnız bıraktı. O kadar kötülüğün bedelini böyle yalnız kalmakla ödersin Alev. Karanlıktaysan gölgen bile seni yalnız bırakır kimsesiz kalırsın Alev. Kendi kendini karanlığa, yalnızlığa sürükledin kendini Alev. Oysa etrafında ne güzel insanlar vardı kıymetini, değerini bilemedin ve ellerinle kaybettin hepsini Alev. Kazanmak zor ama kaybetmek çok kolay Alev.

Zehra Ömer’e çayı hazırladı çalışma odasına götürdü, niyeti o çayı Ömer’in üzerine dökmek ve o odada yokken yüzüğü aramak. İstediğini yaptı, çayı Ömer’in üzerine döktü Ömer üzerini değiştirmeye gitti. Zehra da yüzüğü aradı buldu parmağına taktı.

Yüzüğün kutusunu çekmeceye koydu kapak açıktı, Ömer geldi Zehra çekmeceye bir gol attı şut ve gol top kalede çekmecenin kapısı kapandı. ?

Yüzük parmakta, saklamak da Zehra da, Ömer iyimisin diye sordu eh nede olsa farklı davranıyor Zehra bir gariplik var çözemiyor Ömer.

Zehra da uykusuzum erken yatsam iyi olacak diyerek odasına gitti.

uyumak ne mümkün aklı yüzük de, çekmeceden çıkardı parmağına taktı hayran hayran bakıyor.